Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Ανανέωση στόλου οχημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την προμήθεια οχημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού ο Δήμος Καισαριανής ενισχύει τις υποδομές της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και προχωρά στην ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου.
Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο μηχανικός κλαδοφάγος, το χλοοκοπτικό και το νέο JCB. Το επόμενο διάστημα θα παραδοθούν και θα ενταχθούν στο στόλο το νέο απορριμματοφόρο, η σκούπα καθώς και ένα ανατρεπόμενο φορτηγό.
Οι προμήθειες αυτές εντάσσονται στο συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Καισαριανής για την αναβάθμιση της υπηρεσίας καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων. Με τα νέα οχήματα και το μηχανολογικό εξοπλισμό ενισχύεται αισθητά ο στόλος του Δήμου, ο οποίος ανανεώνεται για πρώτη φορά ύστερα από δεκαπέντε χρόνια, βελτιώνονται οι δυνατότητες αποκομιδής, καθώς και η ασφάλεια του εργαζόμενου προσωπικού στην Υπηρεσία.
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης εντάσσεται και η συστηματική ανανέωση των κάδων απορριμμάτων. Ήδη, ο Δήμος έχει προχωρήσει σε αντίστοιχη προμήθεια για τα έτη 2017 και 2018, ενώ αντίστοιχη πρόβλεψη έχει γίνει και για το 2019. Με τις προμήθειες αυτές μέσα σε τρία χρόνια τα 2/3 των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης θα έχουν ανανεωθεί στο Δήμο Καισαριανής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ