Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Σταθερά μειωμένη η τιμή των δημοτικών τελών στο Δήμο Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σταθερή την, ήδη, μειωμένη τιμή των δημοτικών τελών και για το 2020 κρατά ο Δήμος Ιλίου, συνεχίζοντας την πολιτική στήριξης πολιτών και επιχειρήσεων της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό, τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού παραμένουν στα επίπεδα των τελευταίων 11 ετών, όπως αυτά καθορίστηκαν με την υπ’ αριθ. 214/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου.
Σημειώνεται, ότι τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και καλύπτουν υποχρεωτικά τις δαπάνες της υπηρεσίας, όπως συντήρηση μέσων αποκομιδής απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων, συμμετοχή στα προγράμματα ανακύκλωσης απορριμμάτων, οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών, υποχρεωτική εισφορά υπέρ ΕΣΔΝΑ, καθώς επίσης, συντήρηση, επέκταση και ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού και καταβολή του αντίτιμου προς τη ΔΕΗ.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Παρά τη σημαντική μείωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος Ιλίου εξακολουθεί να κρατά σε χαμηλά επίπεδα τα δημοτικά τέλη, διατηρώντας ταυτόχρονα σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών, γεγονός που απολαμβάνει την ευρεία αποδοχή και εμπιστοσύνη των πολιτών. Κίνητρό μας παραμένει η ισχυρή θέληση να συνεχίσουμε, μέσω της ορθής και συνετής διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, να στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες και την ίδια ώρα όλοι οι κάτοικοι να ζουν σε μια όμορφη, καθαρή και περιποιημένη πόλη».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ