Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Μεγάλη συμμετοχή στα θερινά προγράμματα ψυχαγωγίας του Δήμου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας συνεχίζονται τα προγράμματα θερινής δημιουργικής ψυχαγωγίας για τα παιδιά του Δήμου Ιλίου.

Στο πλαίσιο του Καλοκαιρινoύ Camp, 350 παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν στιγμές χαράς μέσα από αθλοπαιδιές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, τένις, ενόργανη, ρυθμική, γυμναστική), δραστηριότητες και παιχνίδια (πινκ-πονκ, σκάκι, αγγειοπλαστική, ζωγραφική, μοντέρνο και παραδοσιακό χορό), καθώς και προβολή ταινιών.

Παράλληλα, 130 παιδιά μέσα από το Παιδί & Θάλασσα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο και με τρόπο διασκεδαστικό, μέσα από παιχνίδι και ασκήσεις, να μάθουν να κολυμπούν. Επιπλέον, στο πρόγραμμα Θερινής Δημιουργικής
Απασχόλησης παιδαγωγοί, ειδικοί στις βιωματικές δραστηριότητες, προσφέρουν καθημερινά ποιοτική και ασφαλή απασχόληση σε 160 παιδιά, των οποίων οι γονείς εργάζονται.

Όλα τα προγράμματα, στα οποία εφαρμόζονται αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 24 Ιουλίου 2020.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: “Το φετινό καλοκαίρι επιβάλλεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τα παιδιά να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες και να καλύψουν τον χαμένο χρόνο των τελευταίων μηνών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους υπηρεσιακούς συνεργάτες μου, τους υπεύθυνους του Αυτοτελούς Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Άρη Τσιμόγιαννη, που μερίμνησαν ώστε τα φετινά θερινά προγράμματα να είναι μεταμορφωτικά, να προσφέρουν στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα για παιχνίδι και δημιουργία, και στους γονείς πραγματική αξία”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ