Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Μήνυμα ζωής έστειλαν και πάλι οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ιλίου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα αλληλεγγύης αλλά και στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έστειλαν οι δεκάδες εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Ιλίου που συμμετείχαν, για μια ακόμα φορά, στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, χθες Πέμπτη 2 Απριλίου 2020, σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού, περισσότερα από 150 άτομα και συγκεντρώθηκαν 135 φιάλες αίματος. Κατά τη διαδικασία, τηρήθηκε αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας και ασφάλειας των αιμοδοτών ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζενέτος: «Σε αυτή την κρίσιμη, για τον τόπο, στιγμή, η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται σε συνεργασία με τους ήρωες των ημερών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, να δώσει τη δική της μάχη για να μη σωθούν δραματικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας. Προς τούτο, η προσέλευση των εθελοντών στην έκτακτη αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου ήταν διπλά σημαντική, καθώς προσέφεραν πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους και παράλληλα επέδειξαν συλλογική και κοινωνική ευθύνη. Τους ευχαριστώ θερμά για αυτό, όπως και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλλαν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στην πραγματοποίηση της αιμοδοσίας. Μένουμε σπίτι. Είμαστε όλοι εδώ για εσάς».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ