Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Εγκαίνια του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενισχύοντας το Δίκτυο των Κοινωνικών του Δομών, ο Δήμος Ιλίου δημιούργησε το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας, του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, με σκοπό τη διασύνδεση των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με επιμέρους φορείς και υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.
Το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και αποτελείται από την Κεντρική Δομή και το Παράρτημα Ρομά.
«Σήμερα εγκαινιάσαμε μία νέα Δομή, διαθέσιμη σε κάθε πολίτη και ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να τους παρέχουμε ολιστική υποστήριξη. Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, προκειμένου να διευρύνουμε την ομπρέλα προστασίας για τους συμπολίτες μας, πιστοί στη θεμελιώδη αρχή μας: “Κανένας μόνος του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει» δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος.
Το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί στο κτίριο επί της οδού Νέστορος 101, 1οςόροφος, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7:30 – 15:30 και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Κεντρική Δομή 2132030007 & Παράρτημα Ρομά 2132030027.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ