Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

O Γιώργος Παπαδημητρίου κατηγορεί την δημοτική αρχή για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Παπαδημητρίου καταγγέλλει την δημοτική αρχή ότι θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, κατηγορεί την δημοτική αρχή της πόλης ότι επιδεικνύει ανεύθυνη στάση και θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία από τον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς δεν ακολουθεί τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και συνεχίζει το πότισμα πρασίνου κατά τις νυκτερινές ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου τονίζει ότι τα στάσιμα νερά δύναται να εξελιχθούν σε άκρως επικίνδυνες εστίες κουνουπιών για τον ιό του Δυτικού Νείλου και διερωτάται: “Ο κ. Μπάμπαλος και οι αρμόδιοι συνεργάτες του δεν διαβάζουν τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ; Δεν βλέπουν τα δελτία ειδήσεων; Δεν διαβάζουν τα έγγραφα από την Περιφέρεια;”
Στη συνέχεια ζητά επειγόντως η υπηρεσία πρασίνου να αλλάξει το πρόγραμμα ποτίσματος.

Ο κ. Παπαδημητρίου συνοδεύει την καταγγελία του και με φωτογραφίες αναφέροντας σχετικά: “Καταγγελίες δημοτών μας οδήγησαν, κατά τις νυκτερινές ώρες, να επισκεφτούμε τους χώρους πρασίνου στο Δήμο μας.
Δυστυχώς είναι αλήθεια! Η κεντρική πλατεία, η πλατεία στην Αγία Τριάδα, η πλατεία Όθωνος, οι πλατείες στο Ψαλίδι, οι χώροι πρασίνου στην Παναγίτσα, η πλατεία Αγίου Λουκά, τα παρτέρια στο δρόμο, τα πράσινα έξω από το νεκροταφείο και όλος ο δρόμος στην Αγίου Στεφάνου. Δυστυχώς, ο σχετικός κατάλογος δεν έχει τελειωμό!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ