Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

“Χείρα βοηθείας” στην Κάρυστο από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Χ-τύπο ο Δήμαρχος Καρύστου, Λ. Ραβιόλος και ο Εντ. Δημ. Συμβ. Ηρακλείου, Ε.Βαβουράκης

Σε μια ανιδιοτελή πράξη βοήθειας προς το Δήμο Καρύστου προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, καθώς στο δια περιφοράς το Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής στις αρχές του μήνα, εγκρίθηκε η παραχώρηση απορριμματοφόρου, για έναν μήνα, στον Δήμο Καρύστου.

Το ζήτημα εισηγήθηκε ο Εντ. Δημ. Συμβ. Ε.Βαβουράκης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον Χ-τύπο για την πρωτοβουλία αυτή δηλώνοντας: Δεχτήκαμε ένα αίτημα από το Δήμο Καρύστου, και συγκεκριμένα από το Δήμαρχο, για να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε με την παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου, καθώς αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ ήταν και τουριστική περίοδος. Ανταποκριθήκαμε άμεσα και βέβαια σε αυτό βοήθησαν και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης με τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι μόλις τους το ανέφερα ήταν όλοι θετικοί και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως γι’ αυτό. Και έτσι εξυπηρετήσαμε το Δήμο Καρύστου.”

Όσον αφορά μια μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων ο κ. Βαβουράκης σημείωσε; “Εμείς πάντα κοιτάμε πάντα με βάση την κατάσταση των οχημάτων μας και αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε, φυσικά και βοηθάμε”.

Ο Χ-τύπος ήρθε σε επαφή και με τον Δήμαρχο Καρύστου, κ. Λευτέρη Ραβιόλο, ο οποίος με αφορμή το γεγονός έκανε λόγο για ενότητα μεταξύ των μερών της τοπικής αυτοδιοίκησης επισημαίνοντας: “Τη συγκεκριμένη περίοδο που πραγματικά λόγω της αυξημένης κίνησης είχαμε ιδιαίτερη ανάγκη, ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια για εμάς. Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μέσα από τη συνεργασία μπορεί γενικά να βελτιώνεται καθημερινά και να καταφέρνει πράγματα μέσα από την ενότητα και τη σύμπνοια”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ