Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Την Παρασκευή 8 Απριλίου η επόμενη διανομή ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τακτική διανομή Απριλίου σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Η δράση θα διενεργηθεί την Παρασκευή 8/4, από τις 14.30 έως τις 17.30, στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα και τηλέφωνο από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον/την δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται εξουσιοδότηση του/της δικαιούχου προς τον/την παραλήπτη.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή σε μεγάλη ποσότητα, οπότε οι δικαιούχοι συμβουλεύονται να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενισχυτικά στα προγράμματα της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) ώστε να καλυφθούν περισσότεροι Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ