Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου βγαίνει μπροστά

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή η πρώτη συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα θα κηρύξει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, με τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου (Κουντουριώτου και Νεότητος) στις 11:30 π.μ..

Πως έφτασε στην υποψηφιότητα για τη δημαρχία
Στις 12 Φεβρουαρίου 2018 στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ του Ηρακλείου Αττικής, ο Γιώργος Παπαδημητρίου μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, για πρώτη φορά έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του κοινού και αποσαφήνισε ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.
Αυτή η δημόσια τοποθέτηση δεν ήρθε ως “κεραυνός εν αιθρία”, όπως θέλουν να πιστεύουν ορισμένοι. Ούτε ήταν κίνηση αιφνιδιασμού. Ήταν μια κίνηση μελετημένη, και για τους γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα του κεντροδεξιού χώρου στο Ηράκλειο Αττικής, εκπεφρασμένη απο τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδημητρίου απο τις αρχές του Θέρους του 2017.
Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή, επέφερε την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Παπαδημητρίου και τη διαγραφή του απο τη δημοτική ομάδα της ΑΚΕΠ του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παντελή Βλασσόπουλου.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπαδημητρίου εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Ηράκλειο Αττικής το 2006 με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Σταύρο Γεωργόπουλο.
Αυτή η περίοδος ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, πολύ γρήγορα συνοδεύτηκε απο μεγάλες κρίσεις. Ο Γιώργος Παπαδημητρίου ξεκίνησε απο την προεδρία του Πολιτιστικού Κέντρου και εν συνεχεία (2008) ανέλαβε αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
Την περίοδο 2009 – 10 ανέλαβε με πολύ προσωπικό κόστος και με κίνδυνο να υποθηκεύσει την διαδρομή του απο πολύ νωρίς τον κρίσιμο τομέα της Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.
Η δουλειά και κυρίως ο τρόπος και το ύφος με το οποίο κινήθηκε – και εξακολουθεί να συνδιαλέγεται- σε μια χαμένη απο παντού περίοδο του έδωσαν την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης το 2010.
Μετέπειτα προχώρησε σε συνεργασία με την ΑΚΕΠ του πρώην Δήμαρχου (2010-2014) Παντελή Βλασσόπουλου. Το 2014 παρότι εκτίθεται για πρώτη φορά μέσα σε ένα πράγματι πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, ο Γιώργος Παπαδημητρίου παίρνει και πάλι την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ