Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία κόσμου στην κοπή πίτας του Δημοτικού Συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ευρεία συμμετοχή πολιτών η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δημοτικού Συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ Γαβριήλ, πολιτευτών και υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, προσωπικοτήτων από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων φορέων από τον κοινωνικό ιστό του Ηρακλείου Αττικής, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου κάλεσε σε συμπόρευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και ζήτησε «ψήφο εμπιστοσύνης» ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να επιτευχθεί «αλλαγή σελίδας» στη διοίκηση του Δήμου, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μάϊου.

«Η παράταξη μας γεννήθηκε στις γειτονιές του Ηρακλείου. Αυτές εκπροσωπούμε αυτές θέλουμε να ομορφύνουμε. Έχουμε τη διάθεση, την εμπειρία και τη γνώση να μετατρέψουμε με αιχμή τις νέες τεχνολογίες το Δήμο μας σε πρότυπο λειτουργίας και σημείο αναφοράς» είπε ο Γιώργος Παπαδημητρίου στο ξεκίνημα της τοποθέτησης του.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου θέλοντας να τονίσει τη σημασία που έχουν για τον ίδιο και τους συνεργάτες του οι νέες τεχνολογίες, προς χρήση και εξυπηρέτηση των δημοτών, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα Τρίκαλα, όπου είχε επίσημη συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για υιοθέτηση προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων, σε αυτό τον ιδιαίτερα λειτουργικό τομέα.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδημητρίου, ανακοίνωσε την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο – Μαζί» της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παντερή και του πρώην Αντιδημάρχου και προέδρου του Δημοτικού Συμβούλιου Μίλτου Βαφειαδάκη και ανανέωσε το ραντεβού του με την κοινωνία πολιτών του Ηρακλείου Αττικής για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπου αναμένεται να κοινοποιηθούν στο κοινό, οι τομείς του προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΝΟΗ» Κυριάκος Κουτρούλης και ο Δήμαρχος Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ