Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

“Μποναμάς” του Νίκου Μπάμπαλου προς την παράταξή του

Δημοσιεύθηκε

στις

Επανέφερε τον έμμισθο χαρακτήρα τεσσάρων θέσεων διοίκησης στο δήμο Ηρακλείου Αττικής

Έναν “Πρωτοχρονιάτικο μποναμά” επιφύλασσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, αλλά δυστυχώς όχι για τους κατοίκους της πόλης αλλά για τα μέλη της παράταξής του.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπάμπαλος επανέφερε τον έμμισθο χαρακτήρα τεσσάρων θέσεων διοίκησης, των θέσεων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Α΄ Βάθμιας και της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Την κίνηση αυτή σχολιάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη της ΑΚΕΠ, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο, στην οποία αναφέρει: “Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς ο κ. Μπάμπαλος επανέφερε τον έμμισθο χαρακτήρα τεσσάρων θέσεων διοίκησης, προοριζόμενων για την δημοτική του ομάδα, δηλαδή των θέσεων του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Α΄ Βάθμιας και της Β΄ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Πρόκειται για τις ίδιες θέσεις για τις οποίες, ο ίδιος δήμαρχος, το 2014 είχε εξαγγείλει, με βαρύγδουπες μάλιστα ανακοινώσεις, την κατάργηση του έμμισθου χαρακτήρα τους… τον οποίο σήμερα επαναφέρει!
Την ίδια ώρα που αρνείται πεισματικά να μειώσει τα δημοτικά τέλη και φόρους, επαναφέρει έμμισθες θέσεις για “τα δικά μας παιδιά”…
Πέραν αυτών, καθίσταται πλέον προφανές ότι αυτή η εξέλιξη, προστιθέμενη σε μια σειρά από άλλες, οριστικοποιεί πλέον, σε ότι αφορά την διοίκηση του Δήμου, την μετάπτωση από το στάδιο του πολιτικού εθελοντισμού στο στάδιο του πολιτικού “ελέγχου” δια της μισθοδοσίας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ