Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με πρόσκληση «Μαϊμού» κόβει πίτα η παράταξη του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρέμβαση της ΑΚΕΠ με επιστολή, που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα κάνει λόγο για πρόσκληση κοπής πίτας του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου με παραπλανητικό τίτλο της δήθεν «κοπής της πίτας του Δήμου».

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική «βαφτίζοντας» την κοπή πίτας της παράταξής του σε κοπή πίτας του δήμου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο κ. Μπάμπαλος επιλέγει, δυστυχώς, να «βαφτίσει» αυθαίρετα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής του με τον παραπλανητικό τίτλο της δήθεν «κοπής της πίτας του Δήμου».

Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν υπάρχει καμιά απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε άλλου συλλογικού οργάνου του Δήμου, δια της οποίας να εγκρίνεται τόσο η διοργάνωσή της, όσο και οι δαπάνες αυτής.  Ούτε φυσικά έχει κάποια εξουσιοδότηση από εμάς ο κ. Μπάμπαλος, ώστε να προσκαλεί στο όνομα «των μελών του δημοτικού συμβουλίου από όλες τις παρατάξεις…»   Ο «θεσμικός δήμαρχος» προσκαλεί στο όνομά μας χωρίς καν να μπει στον κόπο να μας ενημερώσει, έστω και προφορικά…

Εννοείται βέβαια ότι δεν υφίσταται καμιά νομιμοποίηση του κ. Μπάμπαλου να κάνει χρήση των αρχείων του Δήμου, ως προς προσωπικά δεδομένα δημοτών (ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ), τα οποία παρόλα αυτά χρησιμοποιεί για να κάνει κινητοποίηση σε παραταξιακή εκδήλωση και μάλιστα από τα γραφεία και τα τηλέφωνα του Δήμου.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ακόμα και σε μια εθιμοτυπική εκδήλωση ο κ. Μπάμπαλος καταφέρνει να αναδείξει την καθεστωτική του αντίληψη για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου.  Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πίτα της παράταξής του αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στον θεσμικό κατήφορο που έχει επιλέξει…

ΑΚΕΠ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Ηράκλειο Αττικής: Φάρσα του δήμου ή Φιέστα της δημοτικής αρχής του Νίκου Μπάμπαλου;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ