Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Μεγάλο ενδιαφέρον στις δωρεάν σπιρομετρήσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Δεκάδες Ηρακλειώτες ενδιαφέρθηκαν να συμμετέχουν στην δράση για τον προληπτικό έλεγχο της αναπνευστικής τους λειτουργίας, που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (παράρτημα ΝΙΦΗΜ).

Περί τα εκατό άτομα έκαναν την δωρεάν σπιρομέτρηση στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης και έλαβαν επί τόπου την ιατρική αξιολόγηση από τον ειδικό πνευμονολόγο. Μάλιστα, με αφορμή το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον, ο Δήμος προγραμματίζει νέο γύρο μετρήσεων στο επόμενο διάστημα για να μπορέσουν ακόμα πιο πολλοί Ηρακλειώτες να εξεταστούν δωρεάν.

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν σε ακόμα μια δράση της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και συμμετέχοντας υπομονετικά στη μέτρηση και στην εξαγωγή της προσωπικής τους
αξιολόγησης. Τα λίγα λεπτά αναμονής είναι υπερπολύτιμα για τα χρόνια που κερδίζουμε σε ζωή όταν προσέχουμε την υγεία μας, όταν προστατεύουμε τον εαυτό μας», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ