Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Η παράταξη “Ηράκλειο Μαζί” του Γιώργου Παπαδημητρίου “βγήκε μπροστά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παράταξη “Ηράκλειο Μαζί” του Γιώργου Παπαδημητρίου “βγήκε μπροστά” και προχώρησε σε δωρεά ειδών προστασίας στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Να θυμίσουμε ότι υπήρξε ανάρτηση του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου με φωτογραφίες των υπαλλήλων καθαριότητας του δήμου, όπου εν ώρα υπηρεσίας και φυσικά κάνοντας το καθήκον τους, ψέκαζαν για λόγους υγιεινής κοινόχρηστους χώρους του δήμου, χωρίς να φορούν την κατάλληλη ασφαλή ενδυμασία. Αυτό πέρασε βέβαια και από τα “μάτια” του Γιάννη Κεσκινίδη όπου σχολίασε το γεγονός στα social media.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου με άμεση παρέμβασή του για λόγους ασφάλειας των εργαζομένων καθαριότητας του δήμου παρενέβη άμεσα κάνοντας το αυτονόητο, δηλαδή μια δωρεά με μεγάλη χρησιμότητα.

ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

“Πήραμε την απόφαση και σήμερα το πρωί στείλαμε δωρεάν 2 αδιάβροχες στολές, γάντια μίας χρήσεως και μάσκες στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας!

Δεν είναι ώρα για μικροπολιτική, αλλά για κοινή αντιμετώπιση της απειλής του κορωνοιού!

Θεωρούμε ότι έτσι συμβάλλουμε, με τις όποιες μας δυνάμεις, στο να μην ξαναδούμε εργαζομένους του Δήμου μας να δουλεύουν έξω, χωρίς στολές και τα απαραίτητα προστατευτικά μέσα!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ