Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Η επέκταση της Λ. Κύμης στο επίκεντρο της συνάντησης Μπάμπαλου – Καραγιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη συναντήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές της υλοποίησης του έργου της διάνοιξης της λεωφόρου Κύμης.

Ο κ. Μπάμπαλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο, Ηλία Μπάρμπα, και τον διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, υπενθύμισε στον κ. Καραγιάννη την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, με την οποία ο Δήμος ζητά να γίνει σκεπαστό το κομμάτι της επέκτασης που περνάει από τα όρια του Ηρακλείου ώστε, αφενός να αποφευχθεί η διχοτόμηση της περιοχής, αφετέρου να δημιουργηθούν νέοι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησαν να προγραμματιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα τηλεδιάσκεψη με τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Υπουργείο, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα του Δήμου.

 

 

Επιπλέον, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο ώστε να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος προκειμένου  η επέκταση να γίνει χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης, παρά μόνον θετικά αφού, με τη διάνοιξη του δρόμου, χιλιάδες οχήματα κυκλοφορίας θα σταματήσουν να διέρχονται καθημερινά από τους δρόμους του Ηρακλείου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ