Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

«Ηράκλεια 2018: Η Γυναίκα είναι Τέχνη» από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα «Ηράκλεια», το κεντρικό πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ξεκινάει από την 1η έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2018, στο πάρκο της οδού Πεύκων 50. Ο Δήμος Ηρακλείου γεμίζει άρωμα γυναίκας, γιατί τα φετινά «Ηράκλεια» είναι αφιερωμένα στις γυναίκες της Τέχνης. Μεγάλα γυναικεία ονόματα από το τραγούδι, το θέατρο, την ποίηση, τη λογοτεχνία, δίνουν το «παρών» στη σκηνή των «Ηρακλείων» σε ένα μαγικό δεκαπενθήμερο για όλες τις ηλικίες, με ελεύθερο είσοδο.

 

Καθημερινά στις 20:00, δίνεται το έναυσμα για το κυρίως event με συναυλίες, αφιερώματα σε σημαντικές γυναίκες του ελληνικού Πολιτισμού, θεατρικές παραστάσεις κ.ά. Νωρίτερα, για επιλεγμένες ημέρες, στις 18:30 οι Παιδικές Γωνιές των «Ηρακλείων» θα περιμένουν τους μικρούς φίλους με μουσική, θέατρο, παιχνίδι, κούκλες και συνταγές μαγειρικής.

«Λένε πως χωρίς τη Γυναίκα τίποτα δεν είναι αρκετό, τίποτα δεν είναι όµορφο. Και είναι πράγµατι έτσι. Αφού, η Μάνα, η Σύζυγος, η Κόρη, η Σύντροφος, η Εργαζόµενη, η Συνταξιούχος δεν είναι απλά λέξεις, αλλά η ίδια η ουσία της ζωής µας. Σ’ αυτή την Ουσία της Ζωής, είναι αφιερωµένα το φετινό πολιτιστικό µας Φεστιβάλ και εδώ στο Ηράκλειο, είµαστε όλοι πραγµατικά περήφανοι γι’ αυτό», είναι το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ