Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Εκτροχιασμός τρένου στο Ηράκλειο: Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Από Πειραιά μέχρι Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια – Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα

Από Πειραιά μέχρι Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, εξαιτίας εκτροχιασμού συρμού τρένου, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, στον σταθμό του Νέου Ηρακλείου.

Η κυκλοφορία στα σημεία που δεν διεξάγονται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ γίνεται με λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τον εκτροχιασμό, καθώς το περαστικό συνέβη την ώρα που το τρένο έκοψε ταχύτητα, για να μπει στον σταθμό όπου έσπασε κομμάτι από τις ράγες με αποτέλεσμα το πρώτο βαγόνι του συρμού να εκτροχιαστεί και ο συρμός βγήκε εκτός γραμμής.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, ενώ ακολούθησε αναστάτωση, καθώς οι επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν πάνω στις ράγες για να επιστρέψουν στην πλατφόρμα.

Όπως φαίνεται, οι ράγες είχαν σπάσει και ένα μέρος του τρένου εκτροχιάστηκε, δίχως να προκληθούν τραυματισμοί

Στον σταθμό δεν υπήρχε κανείς για να συντονίσει την κατάσταση, εκτός από έναν άνδρας ιδιωτικής ασφάλειας, ο οποίος ενημέρωσε για βοήθεια.

Στις 11:30 ήρθαν άνδρες της αστυνομίας.

Από την ΣΤΑΣΥ δηλώνουν ότι δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ