Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν εισιτήρια στην παιδική παράσταση «Το Δέντρο της Γνώσης» από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την επιτυχημένη παιδική παράσταση «Το Δέντρο της Γνώσης» δίνει στις οικογένειες που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ο δημοτικός ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης, Επικοινωνία 94FM, μέσα από την εκπομπή της Όλγας Παπακυριακού: «Είναι στο χέρι σου, σώσε μια ζωή».
Συγκεκριμένα, η παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και η εταιρία Frezyderm (μέγας χορηγός της παράστασης), σε συνεργασία με τον Δήμο και την εκπομπή του Επικοινωνία, προσφέρουν 30 δωρεάν εισιτήρια στους δικαιούχους του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου για κάθε μία από τις κυριακάτικες παραστάσεις του Μαρτίου: 4, 11 και 18 στις 11.30πμ στο Θέατρο Ριάλτο «Αλέκος Αλεξανδράκης», Κυψέλης 54, Αθήνα.
Οι υπεύθυνοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν έρθει σε επικοινωνία με τις οικογένειες των κατοίκων της πόλης που δικαιούνται της προσφοράς και, ήδη, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την παράσταση.

Λίγα λόγια για την παράσταση
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με τη μοναδική του προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε διαφορετικές ιστορίες, με ταυτόχρονες εναλλαγές 57 ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών.
Ένα παιδί, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, προσπαθεί να κατανοήσει τους ανθρώπους γύρω του και να γνωρίσει τα συναισθήματά τους. Τα παιδιά γίνονται ένα με τους ήρωες και συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, το παιχνίδι ξεκινά, το θέατρο αρχίζει και η αυλαία ανοίγει για να παρουσιασθούν τα συναισθήματα με την ευρηματική σκηνοθεσία του Δημήτρη Πιέτρη.
Το νησί των Λωτοφάγων, η κουκουβάγια Μελπομένη , ο κεραυνός Λεοντίσιος και ο άνεμος Τσουράνεμος , τα εργατικά μυρμήγκια που φυλάνε τις ευχές όλων των παιδιών, το Γελιοχώρι – το κλαψοχώρι και ένας ημίαιμος κούκος, μαζί με τους υπόλοιπους 53 ήρωες αποτελούν τις ιστορίες που εμφανίζονται γύρω από το Δέντρο της Γνώσης.
Κάθε «καρπός» του κρύβει κι από ένα συναίσθημα, που μόνο τα παιδιά μπορούν να ζωντανέψουν!
Οι κατασκευές για το Πτηνοβασίλειο έχουν γίνει στο χέρι από τον εικαστικό Γιάννη Σπανόπουλο. Πρωτότυπες κέλτικες μουσικές γράφτηκαν για τις ανάγκες του έργου από το γυναικείο συγκρότημα ΝΟΡΙΑΝΑ, κλασική μελωδία από τον Νίκο Σπηλιώτη και παραδοσιακή από την Ειρήνη Τριανταφυλλίδη.

Συντελεστές
Πιέτρης Δημήτρης / Κείμενο – Σκηνοθεσία
Σπανόπουλος Γιάννης / Σκηνικά-Εικαστική επιμέλεια
Τέτα Βασιλάτου – Βεστιάριο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ / Κοστούμια
Ιωάννα Μουλιάκου -Tina Branton / Χορογραφίες
Ηρακλής Γεωργιάδης & Ηight lights production / Ειδικός σχεδιασμός φωτισμού
Φρέντυ Καλομπράτσος – Εφη Αργυροπούλου – Χαρά Αλάντζα / Μακιγιάζ
Νοριάνα – Νίκος Σπηλιώτης – Ειρήνη Τριανταφυλλίδη / Μουσική Σύνθεση-Ενορχήστρωση
James P. / Ψηφιακές Προβολές
Σε ρόλο αφηγήτριας η Βίκυ Τσιανίκα
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί
Ίντρα Κέιν
Tζοάννα Βρακά
Αρμαν Εδουάρδος Μενετιάν
Πιέτρης Δημήτρης
Φιλική συμμετοχή σε video προβολή:
Έρρικα Πρεζεράκου
Δημήτρης Παπαδάτος

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ