Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Εθελοντική αιμοδοσία με το Παίδων «Αγία Σοφία» την Πέμπτη 26 Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, δεδομένης της κατάστασης με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 26 Μαρτίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι φιλοξενεί στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους πολίτες το επιθυμούν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, προκειμένου να σώσουν όσους έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέσα πρόληψης και προφύλαξης που επιβάλλουν οι συνθήκες για την προστασία της εξάπλωσης του κορωνοϊού: οι αιμοδότες θα
ελέγχονται, άπαντες, προσωπικό και εθελοντές, θα είναι εξοπλισμένοι με γάντια, μάσκες κτλ, ενώ στον χώρο της αιμοληψίας θα υπάρχει ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός ανθρώπων, τηρουμένων των απαραίτητων αποστάσεων μεταξύ τους.

Ήδη έχουν ειδοποιηθεί από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες του Δήμου ενώ το κάλεσμα επεκτείνεται σε όλους τους υγιείς δημότες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ