Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Γ. Παπαδημητρίου: “Η διοίκηση Μπάμπαλου δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα τη κατάστασης”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από την δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής να συγκαλέσει άμεσα τα αρμόδια όργανα και να παρθούν αποφάσεις για τον κορωνοϊό

Την ανάγκη της σοβαρής και υπεύθυνης διαχείρισης του ζητήματος του κορωνοϊού τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Ηρακλείου Αττικής, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου και στο πλαίσιο αυτό καλεί τη Δημοτική Αρχή να πάρει αποφάσεις για να καλυφθούν οι δαπάνες για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης, όπως απολυμάνσεις, αντισηπτικά, μάσκες εργαζομένων κ.α .
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «εξ όσων γνωρίζουμε, η Διοίκηση δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το πώς θα καλυφτούν οι δαπάνες, τόσο ειδικά των σχολικών επιτροπών, όσο και όλου του Δήμου.
Στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν υπάρχει κανένα θέμα που να αφορά στον κορωνοϊό, δείχνοντας έτσι ότι δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα τη κατάστασης.
Την καλούμε να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις κάλυψης δαπανών και πρόβλεψης κι εκτίμησης πιθανών ενεργειών, που θα προφυλάξουν το δυνατόν τόσο την υγεία των δημοτών όσο και των εργαζομένων του δήμου.
Θα είμαστε αρωγοί χωρίς πανικό και βιασύνη, αλλά με την επισήμανση ότι απαιτείται από όλους εγρήγορση και ταχύτητα σε αποφάσεις και δράσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και της Πολιτείας και σε συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της δημόσιας διοίκησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ