Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

“Βροντά και αστράφτει” ο Ν. Μπάμπαλος για το Φιξ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με νέα ανάρτηση – καταπέλτη προς απάντηση της αντιπολίτευσης επιστρέφει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο βρίσκονται οι ενέργειες που γίνονται από τη δημοτική αρχή για αγορά του κτήματος Φιξ οι οποίες έχουν σχολιαστεί από την αντιπολίτευση.

Σε όσα έχουν ειπωθεί ο Δήμαρχος απαντά ως εξής: “Με έκπληξη διάβασα το δελτίο τύπου της αντιπολίτευσης ότι ύστερα από πιέσεις τους έγινε η συνάντηση για το κτήμα ΦΙΞ με τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη. Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική. Η συνάντηση αλλά και η πρόσκληση των υπολοίπων παρατάξεων της αντιπολίτευσης έγινε ύστερα από προσωπική μου παρέμβαση στον υπουργό. Θα περίμενε κανείς από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τουλάχιστον να σιωπήσει αντιλαμβανόμενος την ανεπάρκειά του καθώς προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να μην επιτευχθεί ποτέ η συγκεκριμένη συνάντηση. Δυστυχώς για αυτόν δεν τα κατάφερε. Θα περίμενε επίσης κανείς να μην διαστρεβλώσει και να σεβαστεί τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ εμού και του Υπουργού που τόσο συχνά επικαλείται και χρησιμοποιεί το όνομα του. Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Κτήματος, που για εκείνον δεν έχει καμία σημασία, να του ξεκαθαρίσω ότι για εμάς και τους δημότες του Ηρακλείου έχει μεγάλη σημασία σε ποιον θα ανήκει το κτήμα. Θα ανήκει στον Δήμο, στους δημότες και στα παιδιά μας. Είτε το θέλει είτε όχι.Δεν θα ανήκει σε κάποιον άλλο φορέα που θα αποφασίζει κατά το δοκούν τη χρήση του η την ενοικίαση του.Ευχαριστώ τον Υπουργό που κοίταξε κατάματα το πρόβλημα μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και σκοπιμότητες.Όσο για τους υπόλοιπους θα τους κρίνουν οι δημότες και θα τους κατατάξουν για ακόμα μια φορά εκεί που τους αξίζει. (παραθέτω την επιστολή μου προς τον υπουργό, την απάντηση του υπουργού και την επιστολή μου προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.)”

Δείτε επίσης: Κτήμα Φιξ: Η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής απαντά στις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Δείτε επίσης: Γ. Παπαδημητρίου: Νέα τοποθέτηση για την αγορά του κτήματος Φιξ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ