Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Αντίδραση από το Νίκο Μπάμπαλο για τις ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα περί της συνεδρίασης των δημοτικών επιτροπών.

Αναλυτιικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προτάσεις έχει ανάγκη η πόλη και όχι ανάθεμα στις νέες τεχνολογίες…

Είναι πραγματικά δυσάρεστο πολιτικά πρόσωπα και δημοτικές παρατάξεις, όχι μόνο να μην καταθέτουν συγκεκριμένες προτάσεις για κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας, αλλά και να είναι αντίθετοι με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία του Δήμου.

Η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για τις συνεδριάσεις δημοτικών συλλογικών οργάνων, δόθηκε από την Πολιτεία προκειμένου, αφενός να διασφαλίζεται η συμμετοχή όλων των μελών και αφετέρου να προστατεύεται η δημόσια υγεία. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με τηλεδιάσκεψη. Πολύ περισσότερο, όταν με τον τρόπο αυτό μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της, που ενδεχομένως δεν είναι δυνατή η αυτοπρόσωπη παρουσία τους, αλλά και όποιος δημοτικός σύμβουλος θέλει, όπου και εάν βρίσκεται, αρκεί να το δηλώσει στην Γραμματεία του ΔΣ για να του σταλεί σχετική πρόσκληση

Υπενθυμίζουμε ότι το Σχέδιο για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι ένα project με μακρά διαδρομή και ανάλογη συνέχεια. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση,  είναι μόνο μια στάση στη μεγάλη αυτή διαδρομή. Έχουν προηγηθεί συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και δημόσιες διαβουλεύσεις, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες όπου, όποιος θέλει, μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του, αρκεί βέβαια να έχει…

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχει αποδείξει ότι λειτουργεί ανοικτά, έχει αποδείξει ότι σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες και έχει αποδείξει ότι την ενδιαφέρει να παράγει αποτελέσματα και όχι εντυπώσεις. Αυτό έκανε τα προηγούμενα χρόνια, ανανεώνοντας με εμφατικό τρόπο τους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους δημότες, αυτό κάνει σήμερα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει στα χρόνια που έρχονται. Άλλωστε στόχος είναι η υλοποίηση του προγράμματός και των δεσμεύσεων μας.

Θα ήταν πολύ χρήσιμο και παραγωγικό για το Ηράκλειο, εάν, έστω και τώρα, κάποιες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, προσχωρούσαν σε αυτή τη λογική, εγκαταλείποντας πρακτικές του παρελθόντος και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ