Ελάτε στην παρέα μας

Ηλιούπολης

Νέα ημερομηνία εγγραφών στο Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο της Ηλιούπολης, για τη διδακτική περίοδο 2020-2021.

Το «Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης Απόστολος Μόσχος» είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και υπάγεται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στεγάζεται σε άρτιες εγκαταστάσεις και στελεχώνεται από έμπειρο καλλιτεχνικό – εκπαιδευτικό προσωπικό. Τα μαθήματά του απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους κάθε ηλικίας που επιθυμούν υψηλής ποιότητας μουσική παιδεία και εκπαίδευση, με στόχο ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό. Τα δίδακτρα είναι ιδιαίτερα προσιτά (ατομικά μαθήματα από 30€ τον μήνα), ενώ προβλέπονται και μειωμένα δίδακτρα για τους κατοίκους Ηλιούπολης.

Διδάσκονται:

Κλασική Μουσική: Πιάνο, Κιθάρα, Μονωδία, Ακορντεόν, Λαούτο (αναγεννησιακό)
Λαϊκή Μουσική: Μπουζούκι (4χορδο και 3χορδο), Τζουράς, Μπαγλαμάς, Λαϊκή Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο, Ούτι, Λαϊκό Τραγούδι
Μοντέρνα Μουσική: Ηλεκτρική Κιθάρα, Μοντέρνο Πιάνο, Αρμόνιο, Ντραμς, Μοντέρνο Τραγούδι
Μουσική Προπαιδεία: ολιγομελή ομαδικά τμήματα, για παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.
Προετοιμασία για εισαγωγή σε Μουσικά Σχολεία και Τμήματα Μουσικών Σπουδών Πανεπιστημίων, κανονική και ενισχυτική διδασκαλία υποχρεωτικών θεωρητικών
Ανώτερα Θεωρητικά και Σύνθεση

Δωρεάν συμμετοχή στα παρακάτω σύνολα:

Χορωδιακά Σύνολα (Παιδική Χορωδία και τμήματα ενηλίκων)
Λαϊκά Σύνολα
Σύνολο Μοντέρνας Μουσικής
Κιθάρες plus (κλασικό κιθαριστικό σύνολο, συν άλλα κλασικά όργανα)

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου είναι ο συνθέτης Ευστάθιος Ουλκέρογλου

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από τις 21 Σεπτεμβρίου 2020 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 (οι εγγραφές θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους, για όσα τμήματα έχουν κενές θέσεις), στο Δημοτικό Ωδείο (Ηρ. Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου, 2ος όροφος, δίπλα από το 13ο Δημοτικό).

Ωράριο Εγγραφών:

Δευτέρα – Παρασκευή 17:30 – 21:00

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαιτείται ετήσια συνδρομή, η οποία καταβάλλεται σε μηνιαίες δόσεις, καθώς και ετήσια εγγραφή. Προβλέπονται ειδικές εκπτώσεις για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ)

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα και σχετικό έγγραφο το οποίο αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Ηλιούπολης (π.χ. λογαριασμό ΟΤΕ, ΔΕΗ κ.λπ.), καθώς και σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει το ότι είναι μέλη πολύτεκνης, τρίτεκνης οικογένειας ή ΑΜΕΑ, εάν επιθυμούν να επωφεληθούν των ειδικών εκπτώσεων. Η ηλικία των παιδιών που εγγράφονται στο ωδείο θα πρέπει να επιβεβαιώνεται με την επίδειξη σχετικού εγγράφου (π.χ. πιστοποιητικό γέννησης, βιβλιάριο υγείας κ.λπ.). Η πληρωμή του τέλους της εγγραφής, γίνεται μόνο μέσω POS ή με τραπεζική κατάθεση.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι και την αποχώρηση του κάθε ενδιαφερόμενου από τον χώρο των εγγραφών, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε, σε ώρες και ημέρες εγγραφών, στο τηλέφωνο: 210 9967551

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ