Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Ηλιούπολη: Μουσικοχορευτική εκδήλωση για καλό σκοπό – Δίπλα στις οικογένειες που δίνουν μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο» σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης, τον «Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων» και την «International Action Art», διοργανώνουν μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα «Όνειρα / Dreams» για την αρωγή των οικογενειών που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ζωής ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Το Μουσικοποιητικό και χορευτικό δρώμενο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00 στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όποιος το επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου με προαιρετική προσφορά τροφίμων και φαρμάκων.

Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου θα υπάρχει ταυτόχρονα «Μπαζάρ» με χειροποίητες δημιουργίες της «Λάνασσα» και μικρή έκθεση ζωγραφικής, για την ενίσχυση των δράσεών της.

Το Μουσικοποιητικό και χορευτικό δρώμενο είναι σε ποίηση και μουσική, της κ. Χλόης Ν. Αμαράντου ενώ στην παρουσίαση θα βρίσκεται η ποιήτρια-φιλόλογος καθηγήτρια, Νίκη Ατζέμογλου.

Στην εκδήλωση ακόμα ευγενικά συμμετέχουν :

  • Η Βαρβάρα Κυρίτση, ηθοποιός-σκηνοθέτης.
  • Η Θεατρική της ομάδα Drama Team, με τους ηθοποιούς, Γιώργο
  • Λάμπρη, Βασίλη Βασιλείου, Ματίνα Βόγλη και Ελένη Κοκκινάκη.
  • Η Όλγα Μουργελά, ηθοποιός-σκηνοθέτης, που θα διαβάσει ποιήματα της
  • συγγραφέως.
  • Τα χορευτικά της Σχολής Χορού ”Χοροακτίς”  ( Α. Κωστάκη – Α. Μαυροειδή).
  • Στο πιάνο η ίδια η συνθέτης.

Οι επικεφαλής των φορέων διοργάνωσης, Χριστίνα Λαζαρίδου, Πρόεδρος του Συλλόγου «Λάνασσα – Υπέρ Παιδιών με Καρκίνο», ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης και ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του «Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων» και της «International Action Art», προσκαλούν την πόλη σε αυτή την δράση με σκοπό να στηρίξουμε όλοι τις οικογένεεις που δίνουν κάθε μέρα τη μάχη της ζωής ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα επισημαίνει ο Γιώργος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε συλλογικότητα, σε συμπολίτισσα, συμπολίτη και οικογένεια που χρειάζεται στήριξη, έμπρακτη αλλά και ηθική, κόντρα στις δυσκολίες. Γινόμαστε όλοι ένα «Σταθερό Εδώ», ένα «Δίκτυο Υποστηρικτικής Αρωγής – Φροντίδας» καταβάλλοντας τη μέγιστη προσπάθεια για να νικάει κάθε φορά η Ζωή!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ