Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηλιούπολη: Καθίζηση του οδοστρώματος επί της Ελ. Βενιζέλου – Προκλήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν χθες το βράδυ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου η οποία είναι προέκταση της Κατεχάκη στη διασταύρωση της με την οδό Κλεισόβης στο ρεύμα προς Ηλιούπολη καθώς έκλεισε η δεξιά λωρίδα εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με αγωγό της ΕΥΔΑΠ.

Συγκεκριμένα προκλήθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, καθώς σημειώθηκε βλάβη σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας για τη σχετική σήμανση, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η ΕΥΔΑΠ προκειμένου να σπεύσει για την αποκατάσταση της βλάβης.

Παράλληλα κλειστό έμεινα το ρεύμα προς Αθήνα στη Λεωφόρο Σχιστού εξαιτίας θραύσης δεξαμενής καύσιμου φορτηγού. Άμεσα κατέφτασαν πάλι στο σημείο τα συνεργεία της Περιφέρειας, τα οποία σε συνεργασία με την Αστυνομία έχουν αποκλείσει το σημείο από την κυκλοφορία, ενώ έχουν καλέσει ειδική εταιρεία για την περισυλλογή του επικίνδυνου απόβλητου.

 

 

Προβλήματα σημειώθηκαν και στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Ηβης, στο ρεύμα προς Πειραιά εξαιτίας πτώσης ποσότητας σκυροδέματος από διερχόμενη μπετονιέρα. Και σε αυτή την περίπτωση τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής έσπευσαν στο σημείο και σε συνεργασία με την τροχαία, προχώρησαν στην κατάλληλη σήμανση, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η απομάκρυνση του σκυροδέματος, με ειδικό μηχάνημα της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ