Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Β. Θώδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών,Θεόδωρο Λιβάνιο, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη λειτουργία των δήμων στη μετά «Κλεισθένη» εποχή, ενώ ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα σχέδια που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή.

Επί τάπητος τέθηκαν θεσμικά ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη λειτουργία των δήμων, δίνοντας έμφαση στην αναπτυξιακή στήριξη και την οικονομική αυτοτέλεια των δήμων αλλά και στη διευρυμένη διοικητική αυτονομία των ΟΤΑ.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εσωτερικών για τα σχέδια που έχει δρομολογήσει η δημοτική αρχή και δεσμεύτηκε για την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θώδας δήλωσε: «Ο κ. Λιβάνιος έχει θητεύσει για χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και η εμπειρία του αυτή αποτελεί εχέγγυα γνώσης και σύμμαχο στο έργο όλων των δημάρχων. Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό για την επικοινωνία μας. Συμφωνήσαμε να παραμείνουμε σε άμεση επαφή με κοινό στόχο να κάνουμε την ζωή των δημοτών μας καλύτερη.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ