Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

Προκήρυξη για θέση Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου ανακοίνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη γνωστοποίηση για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη ενός Ειδικού Συμβούλου με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για: α) θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που σχετίζονται με την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό και β) την εύρεση και αποδελτίωση δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, καθώς και κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται από το Δήμαρχο.

Απαιτούμενα προσόντα

  1. Τα γενικά προσόντα διορισμού των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/2007.
  2. Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).
  3. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
  4. Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Αίτηση
  2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  3. Βιογραφικό σημείωμα
  4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών
  5. Αντίγραφα τίτλων γνώσης χειρισμού Η/Υ
  6. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  7. Υπεύθυνη δήλωση των ενδιαφερομένων ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των άρθρων 11-17 του Ν. 3584/2007.

Η επιλογή θα γίνει από το Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα των προσλαμβανομένων και η προθεσμία των αιτήσεων είναι η 27η Νοεμβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα μαζί με όλα τα σχετικά δικαιολογητικά στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Λαυρεωτικής (Δ/νση: Κουντουριώτη 1, Λιμάνι Λαυρίου) τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ