Ελάτε στην παρέα μας

Ελληνικού - Αργυρούπολης

Η απονομή τιμητικών επαίνων στους απόφοιτους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης [Βίντεο, εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

“Πετάξτε ψηλά στα όνειρα σας” είναι το μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, προς τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης μας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης που διοργάνωσε το τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, στο πολιτιστικό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”.

“Οι ανθρώποι που προχωρούν και πετυχαίνουν, είναι οι άνθρωποι που είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους. Πιστέψτε στον εαυτό σας και το όραμα σας” συμβούλεψε την νέα γενιά της πόλης ο Δήμαρχος, ενώ μαζί με τους επαίνους δώρισε σε όλους τους επιτυχόντες το βιβλίο “Μπανταουί – Ένα παιδί από την έρημο” που είναι βασισμένο στη ζωή του ιδρυτή του μεγάλου Γαλλικού κατασκευαστικού Ομίλου Αλτράντ, Μοχέντ Αλτράντ, ο οποίος γεννήθηκε σε μια σκηνή Βεδουίνων, και με σκληρή δουλειά, μακριά από την πατρίδα του, σε μια άλλη χώρα, θα εκπληρώσει το όνειρό του για μια διαφορετική ζωή.

Παράλληλα, 7 τυχεροί φοιτητές μετά από κλήρωση, θα μεταβούν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στις Βρυξέλλες προκειμένου να επισκεφτούν και να ενημερωθούν για την λειτουργία του ευρωκοινοβουλίου.

https://www.facebook.com/yiannis.konstantatos/videos/454460652161452/UzpfSTQ3NjUzMzMxNTc5Mzk2NzoyNjI2NDc1Nzk3NDY2MzY0/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ