Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού «Ελένη Γλύκαντζη – Αρβελέρ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία της παγκόσμια αναγνωρισμένης Ελληνίδας  ακαδημαϊκού Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού «Ελένη Γλύκαντζη – Αρβελέρ» στο δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Το έργο, προϋπολογισμού 2,6 εκατ. Ευρώ, υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο αγιασμός έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.Aντώνιο.  Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από την κ.Γλύκατζη-Αρβελέρ, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και το Δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Δ. Χατζηδάκης, Χ. Θεοχάρης,  Σ. Βούλτεψη,  Μπ. Παπαδημητρίου, Θ. Φωτίου, Γ. Μπαλάφας, Τ. Αντωνίου, η πρώην Περιφερειάρχης Ρ. Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Χ. Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Η. Γρηγορίου, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος  Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, του ιερού κλήρου, καθώς και πλήθος πολιτών.

 

 

Να σημειωθεί ότι η προγραμματική σύμβαση είχε υπογραφεί κατά την προηγούμενη περιφερειακή περίοδο και μετά από την αντιμετώπιση σειράς ζητημάτων, το έργο προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ,  χρηματοδοτήθηκε κατά την τρέχουσα περιφερειακή περίοδο από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων  της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ