Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα αισιοδοξίας, ελπίδας και ενότητας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Διονύσου από το Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη.

Η εκδήλωση λόγω των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τη συμμετοχή εργαζομένων, αντιδημάρχων και αιρετών, εκπροσώπων Νομικών προσώπων και στελεχών του Δήμου.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου π.Χρυσοβαλάντης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε εργαζόμενους και αιρετούς.

Στο πλαίσιο της κοπής της πίτας κληρώθηκαν δεκάδες δώρα σε εργαζομένους, τα οποία προσέφεραν χορηγοί – επιχειρήσεις του Δήμου Διονύσου, με μεγάλο δώρο ένα tablet που κέρδισε ο μεγάλος τυχερός Γιάννης Παρασκευάς, στέλεχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους που μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με πανδημία, θεομηνία και πυρκαγιές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κράτησαν όρθιο το Δήμο. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια περαιτέρω βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του Δήμου Διονύσου, κάνοντας λόγο «στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί, για τους συμπολίτες μας αλλά κι εμάς τους ίδιους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ