Ελάτε στην παρέα μας

Ασπροπύργου

Δωρεά ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών στο Δήμο Ασπροπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνωστή εταιρεία ανακύκλωσης στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος LifeReWee προέβη σε δωρεά ανακυκλώσιμων ηλεκτρικών συσκευών προς τον Δήμο Ασπροπύργου. H παραλαβή των ηλεκτρικών συσκευών πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σοφία Μαυρίδη, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Με αφορμή την σημαντική αυτή δωρεά  στον Δήμο Ασπροπύργου ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Μελετίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της  εταιρείας για την προσφορά τους στον Δήμο Ασπροπύργου και ειδικότερα τον Αντιπρόεδρο, κ. Σταύρο Θεοδωρόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Σπύρο Καραμούτσο καθώς και την κ. Σοφία Μαντέ (Government Affairs and Sustainability Agent), επισημαίνοντας την σπουδαιότητα της εν λόγω πράξης αλλά και την χρησιμότητα των συγκεκριμένων συσκευών.

Με την σειρά της η Αντιδήμαρχος, κ. Μαυρίδη τόνισε ότι, η ανακύκλωση ξεκινάει από τη σωστή συμπεριφορά και την ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στο περιβάλλον, το οποίο ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Παράλληλα, ανέφερε ότι στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα για το περιβάλλον και την ανακύκλωση με στόχο την ενημέρωση των παιδιών και των εκπαιδευτικών.

Στην συνέχεια ο  Αντιπρόεδρος της εταιρείας ECORESET, κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε τον περιβαλλοντικό και οικολογικό χαρακτήρα της εταιρείας, η οποία έχει ως αντικείμενο τη βιομηχανική ανάκτηση πρώτων υλών από επιστροφές παραγωγής και σύνθετα υλικά με στόχο τη μέγιστη δυνατή εκτροπή υλικών από την ταφή.

Οι ανακυκλώσιμες ηλεκτρικές συσκευές θα διανεμηθούν για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας και της Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ