Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Ο Γιώργος Τσαλίκης έφερε τον ρυθμό των Χριστουγέννων στον Άγιο Στέφανο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το φετινό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Διονύσου, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο του ΟΣΕ στον Άγιο Στέφανο, σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Διονύσου.

Χιλιάδες κόσμου κάθε ηλικίας, παρά το τσουχτερό κρύο κατέκλυσαν το χώρο του ΟΣΕ και την Ηρώων Πολυτεχνείου και διασκέδασαν με την ψυχή τους, απολαμβάνοντας τον εκπληκτικό Γιώργο Τσαλίκη αλλά και τη Φιλαρμονική και Παιδική – Νεανική Χορωδία του Δήμου Διονύσου.

Οι πολίτες είχαν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης και στήριξης των χαρισματικών παιδιών της ΠΕΓΚΑΠ Άνοιξης,  μέσα από το παζάρι αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας,  μαζί με 10 σχολεία του και 2 συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Διονύσου.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεκτάριος Πίλτσης απηύθυναν τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

 

Στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων το παρών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος, οι γνωστοί ηθοποιοί Πέμη Ζούνη και Δημήτρης Γεροδήμος, Αντιδήμαρχοι κι εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ