Ελάτε στην παρέα μας

Δάφνης – Υμηττού

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού Αναστάσιο Μπινίσκο, στα γραφεία της Περιφέρειας, με επίκεντρο της συζήτησης ζητήματα που σχετίζονται με αναγκαία έργα και υποδομές που πρέπει να δρομολογηθούν στην περιοχή, με στόχο την αναπτυξιακή αναβάθμιση του Δήμου αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ειδικότερα ο κ. Μπινίσκος τόνισε πως προτεραιότητα έχουν τα έργα ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Δήμου, τα οποία έρχονται ως συνέχεια παρεμβάσεων που ήδη έχουν υλοποιηθεί στην πλατεία και στους γύρω δρόμους όπου βρίσκεται και το Δημαρχείο. Επιπρόσθετα υπογράμμισε την ανάγκη επισκευής και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται κοντά στο Θέατρο Βράχων, επισημαίνοντας πως και για τα δύο έργα, υπάρχουν ώριμες μελέτες.

Ο κ. Πατούλης διαμήνυσε στον Δήμαρχο Δάφνης πως βούληση της Περιφέρειας είναι να υποστηρίξει έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα των Δήμων και θα συμβάλουν στο να γίνουν πιο λειτουργικοί, για τους πολίτες.

«Προτεραιότητα της νέας Διοίκησης για την επόμενη περίοδο είναι η χρηματοδότηση ώριμων μελετών για έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής» τόνισε και πρόσθεσε πως θα αξιοποιηθούν χρηματοδοτικά εργαλεία για οριζόντιες δράσεις υπέρ των πολιτών σε όλο το Λεκανοπέδιο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ