Ελάτε στην παρέα μας

Δάφνης – Υμηττού

Πέτρος Γελάτσορας: Διαχρονικά φωτεινό παράδειγμα το 4ο Γυμνάσιο Δάφνης – Χρειαζόμαστε και άλλους μιμητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης στην Σχολική Επιτροπή του δήμου Δάφνης – Υμηττού, Πέτρος Γελάτσορας, συνεχάρη τους μαθητές και τους γονείς του 4ου Γυμνασίου Δάφνης για τις γενναιόδωρες πράξεις τους το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Η νέα γενιά είναι η ελπίδα και το μέλλον της κοινωνίας μας. Θα ήθελα, επίσημα, ως εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, να δώσω Συγχαρητήρια στο 4ο Γυμνάσιο Δάφνης, στους γονείς και στους μαθητές του, για τις γενναιόδωρες πράξεις τους:

  • Με πρωτοβουλία των μαθητών, μέσω του Προεδρείου του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου, κατέθεσαν δωρεά ύψους 518 ευρώ για τα παιδιά με αναπηρία της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ. Ενώ ακόμα χάρισαν ένα φωτοτυπικό μηχάνημα για τις ανάγκες του Σχολείου.
  • Με πρωτοβουλία του Προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, χαρίστηκαν στο σχολείο ένα σύγχρονο laptop και μία οθόνη, σε μία εποχή, όπου η τεχνολογία έχει βασικό ρόλο στην εκπαίδευση.Είμαι ευγνώμων που το 4ο Γυμνάσιο Δάφνης, του οποίου είμαι απόφοιτος, συνεχίζει την πορεία του, με όμορφο, δημιουργικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Όπως κάνει τα τελευταία 35 χρόνια.

Πέτρος Γελάτσορας

Εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης στην Σχολική Επιτροπή

ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ «ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ»”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ