Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Τελευταία ευκαιρία για εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Λήγει αύριο 25 Αυγούστου η προθεσμία αιτήσεων για τις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

Στις 27 Αυγούστου η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για τις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας.

Μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher) της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2021-2022, ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει τους δικαιούχους ότι οι αιτήσεις, με την κατάθεση των σχετικών voucher, για τους δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς Γλυφάδας θα πραγματοποιούνται έως την Τετάρτη 25 Αυγούστου, ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Λόγω της καθυστέρησης της ανάρτησης των αποτελεσμάτων της ΕΕΤΑΑ, η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων για τις εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ