Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Πως θα λειτουργεί ο Δήμος Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Εξυπηρέτηση πολιτών μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στον Δήμο Γλυφάδας από αύριο, 17 Μαρτίου και για όσο διαρκούν τα μέτρα περιορισμού στη χώρα.

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται στο εξής και μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, μέσω του πενταψήφιου 15464, που θα λειτουργεί στο εξής 24 ώρες το 24ωρο.

Στο www.glyfada.gr προσφέρονται περισσότερες από 40 υπηρεσίες ηλεκτρονικά.
Αντιστοίχως στο Fix My City δεχόμαστε κάθε αίτημα για βλάβη, δυσλειτουργία κλπ. Κατεβάστε το, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας εντελώς δωρεάν.

Οποιαδήποτε πληρωμή θα γίνεται ηλεκτρονικά. Ερωτήματα σχετικά με πληρωμές μπορείτε να απευθύνετε τηλεφωνικά στο 15464.

Ο Δήμος Γλυφάδας θα λειτουργεί το επόμενο διάστημα μόνο με παρουσία προσωπικού ασφαλείας στα κτίρια του, ενώ παράλληλα μεγάλος αριθμός υπαλλήλων θα εργάζεται από το σπίτι με τη βοήθεια των σύγχρονων ψηφιακών μέσων.

Αναστέλλεται επίσης από σήμερα η λειτουργία της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Διευκρινίζεται ότι κάθε διεκπεραιωτική υπόθεση, όπως π.χ. η επιστροφή πινακίδων, θα διευθετείται στην είσοδο του Δημαρχείου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ» απευθύνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου «στα παιδιά μας στην καθαριότητα, στα τεχνικά συνεργεία και στη δημοτική αστυνομία που με αντίξοες συνθήκες συνεχίζουν καθημερινά να βρίσκονται έξω στο δρόμο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων μας». Και προσθέτει: «Στη διαχείριση της κρίσης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη δεν θα σταματήσουμε καθημερινά να παρεμβαίνουμε με κάθε τρόπο που θα στοχεύει στη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της δημόσιας υγείας».
Της υγείας των πολιτών, της υγείας των υπαλλήλων μας, της υγείας των ευάλωτων ομάδων, της υγείας όλων.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ