Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Πιστοποιητικά μέσω ίντερνετ για πρώτη φορά στο Δήμο Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιστοποιητικά με ένα «κλικ», εύκολα και γρήγορα, μπορούν να λαμβάνουν από σήμερα οι δημότες της Γλυφάδας, καθώς ο Δήμος παρέχει πλέον πιστοποιητικό γέννησης, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση μη οφειλής ΤΑΠ μέσω της ιστοσελίδας του, ενώ σύντομα θα προστεθούν όλα τα πιστοποιητικά, με γνώμονα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση κάθε δημότη.

Μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας, ο δημότης Γλυφάδας μπορεί να κάνει αίτηση στο https://www.glyfada.gr/index.php/home/page/certificates και στη συνέχεια να παραλαμβάνει ηλεκτρονικά από την υπηρεσία το πιστοποιητικό που τον ενδιαφέρει. Το πιστοποιητικό αναρτάται στο λογαριασμό του και από εκεί μπορεί να το «κατεβάσει» στον υπολογιστή του, χωρίς να χρειαστεί να έρθει αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο ή στο ΚΕΠ. Έτσι, γλιτώνει κόπο και χρόνο.

Η νέα αυτή υπηρεσία κάνει χρήση των κωδικών που διαθέτει κάθε πολίτης στο taxisnet. Οι κωδικοί χρησιμοποιούνται για την εισαγωγή στο σύστημα, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επιπλέον εγγραφή του χρήστη ή ενεργοποίηση οποιουδήποτε λογαριασμού.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ