Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Καινούργιος ολοφώτεινος πεζόδρομος κάτω από το Γκολφ

Δημοσιεύθηκε

στις

Καινούργιος ολοφώτεινος πεζόδρομος κάτω από το Γκολφ είναι θέμα αισθητικής αλλά και η δημιουργία ενός νέου χώρου περιπάτου και αναψυχής.

Είναι και θέμα ασφάλειας. Σε μια περιοχή σκοτεινή και «εγκαταλειμμένη» κατασκευάστηκε ένας ολοφώτεινος πεζόδρομος, άλλη μια όαση για τους κατοίκους της Γλυφάδας μας και τους πολλούς επισκέπτες της. Άλλη μια παρέμβαση ουσίας για την πόλη μας.

«Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος πεζόδρομος ! Ποιοτικός, νοικοκυρεμένος, φωτεινός. Όπως κάναμε στην άλλη εξωτερική πλευρά του Γκολφ Γλυφάδας (από Τσιτσάνη μέχρι Κανδρή), έτσι και στην Κωνσταντίνου Καραμανλή δημιουργήσαμε έναν καινούργιο χώρο περιπάτου”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

“Όλοι θυμόμαστε πόσο προβληματικός ήταν ο δρόμος αυτός και κυρίως πόσο μεγάλο πρόβλημα φωτισμού είχε. Σχεδιάσαμε από την αρχή όλη την υποδομή, στρώσαμε καινούργιο «δάπεδο», φυτέψαμε πολλά νέα δέντρα, εγκαταστήσαμε σύγχρονο δίκτυο φωτισμού, με καινούργια φώτα LED τελευταίας γενιάς. Όταν ολοκληρωθεί – σύντομα – το σύνολο του έργου, περιμετρικά από το Γκολφ θα δείτε και θα απολαμβάνουμε όλοι μια από τις πιο όμορφες διαδρομές για βόλτα και αναψυχή. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ