Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Σχολή ΑμεΑ Αθηνών ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το σχολικό έτος 2023-2024 – Μέχρι 8 Μαΐου η προθεσμία

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναρτήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων ηλικίας 18 έως 58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Ο συνολικός αριθμός των πρωτοετών καταρτιζόμενων για όλα τα προσφερόμενα τμήματα είναι 120 άτομα που κατανέμονται στις ειδικότητες – τμήματα ως εξής:

Για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης 60 θέσεις:
Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά (14 θέσεις)
Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά – Φάρος Τυφλών (10 θέσεις)
Ξυλουργική – Έπιπλα Κουζίνας (14 θέσεις)
Δερμάτινων Τσαντών και Μικρά Αξεσουάρ (10 θέσεις)
Εικόνων Αγιογραφίας (12 θέσεις)

Για αποφοίτους λυκείου 40 θέσεις:
Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου (15 θέσεις)
Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδων (15 θέσεις)
Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων – Φάρος Τυφλών (10 θέσεις)

Για αποφοίτους λυκείου 20 θέσεις:
Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων – Τμήμα Τηλεκατάρτισης

Όσοι ενδιαφέρονται για εισαγωγή στα ανωτέρω τμήματα και πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην πρόσκληση μπορούν να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών είναι έως τις 08/05/2023. Η αποστολή των αιτήσεων των καταρτιζόμενων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά ταχυδρομικώς (με  συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη Γραμματεία της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών (Δ.ΥΠ.Ά., Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, Λ. Γαλατσίου 19, ΤΚ 11141, Αθήνα).

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση και το Παραπεμπτικό της Ιατρικής Γνωμάτευσης έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών καθώς και στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ στην ενότητα «Νέα και Ανακοινώσεις».

Επισημαίνεται, ότι κατά τη διάρκεια υποβολής των αιτήσεων οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Σχολής, να ξεναγηθούν στους χώρους της και να ενημερωθούν από τα στελέχη της Σχολής για τα τμήματα-ειδικότητες, καθώς και για τυχόν απορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ