Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σειρά εκδηλώσεων για υποδοχή των νέων μελών στα Βόρεια Προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα νέα μέλη τους υποδέχονται οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δραστηριοποιούνται στις περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Αρχικά, επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση “Υποδοχής Νέων Μελών”, που διοργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στον κήπο της Βίλα Κώστα στη Νέα Ερυθραία την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Η συμμετοχή νέων και παλαιών μελών ήταν μαζική. Ως γνωστόν μετά την διαδικασία εκλογής προέδρου, στις 15 Μαίου, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αριθμεί 172.000 μέλη.

 

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, Στάθης Γρίβας και παρεμβάσεις έκαναν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πρώην Υπουργοί, Βουλευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς επίσης και εκπρόσωποι της νεολαίας.

 

 

Συγκεκριμένα παρούσες και παρόντες ήταν οι βουλευτές, Νίκος Βούτσης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης και Κώστας Ζαχαριάδης. Επίσης παρεμβάσεις έκαναν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος , Αννέτα Καββαδία, Ελένη Αυλωνίτου, Δημήτρης Χατζησωκράτης , Δημήτρης Σακελλάρης , η γραμματέας νεολαίας Βόρειας Αθήνας Άσπα Μουσουλίδη, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Μπαλάφας, και η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Κοινωνία Παρούσα.

Όλοι οι ομιλητές υπογράμμισαν ότι οι χώρα βαδίζει σε εκλογές τονίζοντας ότι “σύντομα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποτελεί παρελθόν για τη χώρα. Στόχος του κόμματος είναι μια νέα προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.”

Γαλάτσι

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γαλατσίου πραγματοποίησε εκδήλωση γνωριμίας με τα νέα μέλη.
Στην εκδήλωση χαιρέτησαν βουλευτές και μέλη της ΚΕ: Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης, Φώτης Κουβέλης, Έφη Καλαμαρά, Αννέτα Καββαδία, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Ελένη Αυλωνίτου, Γιώργος Μπαλάφας, Γεωργία Σουλτάτη, η επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Αγγέλικα Σαπουνά και ο συντονιστής της ΟΜ Νίκος Χωριανόπουλος.
Μαρούσι

Τέλος, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τις Οργανώσεις Μελών Ανατολικού και Δυτικού Αμαρουσίου, με μεγάλη επιτυχία και παλμό, η εκδήλωση για την υποδοχή των νέων μελών στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με κοινό σύνθημα την πολιτική αλλαγή, την προοδευτική διακυβέρνηση με τη δεύτερη φορά Αριστερά και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

 

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης,  Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης, οι πρώην βουλεύτριες Αννέτα Καββαδία και Ελένη Αυλωνίτου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Βορείου τομέα Γιώργος Μπαλάφας, αλλά και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Τζουμάκας, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Κατερίνα Μαλακού,  Δημήτρης Σακελλάρης.

 

 

 

 

Ο βουλευτής Γιώργος Κατρούγκαλος απέστειλε χαιρετισμό καθώς απουσιάζει στο Κίεβο με το Συμβούλιο της Ευρώπης.

 

Παπάγου – Χολαργός

Με μαζική παρουσία νέων και παλαιών μελών της ΟΜ Παπάγου -Χολαργού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο Χολαργό, εκδήλωση για την Ακρίβεια. Ομιλητής ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και πρώην υφυπουργός Εργασίας, ο οποίος παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της Ακρίβειας.

Προκειμένου να καλωσορίσουν τα νέα μέλη που εγγράφησαν μαζικά στις εκλογές της 15ης Μάη, απηύθυναν χαιρετισμούς οι νυν και πρώην βουλευτές του βόρειου τομέα: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης, Αννέτα Καββαδία, Ελένη Αυλωνίτου και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής: Δημήτρης Χατζησωκράτης και Δημήτρης Σακελλάρης. Χαιρετισμό απήυθυνε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Παπάγου -Χολαργού Νικήτας Κανάκης.

Μετά το πέρας της ομιλίας, παλιά και νέα μέλη υπέβαλαν τις ερωτήσεις του και κατέθεσαν τις απόψεις τους σε μια ζεστή και γόνιμη συζήτηση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ