Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Πρόσκληση εγγραφής στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Γαλατσίου – Η διαδικασία

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση ασθενειών βελτιώνει την ποιότητα ζωής, αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης και προλαμβάνει την εκδήλωση σοβαρών ασθενειών, ή περιορίζει την εξάπλωσή τους.

Για αυτό το λόγο, ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στο πρόγραμμα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και έχει δημιουργήσει τη Δομή του ΚΕΠ Υγείας.

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει: 

“Βασικό μέλημα του Προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας, όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής ικανότητας, με έμφαση στα συνηθέστερα νοσήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο kepygeias.org και μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις την υγεία σου για 11 ασθένειες που προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται επιτυχώς αν διαγνωστούν εγκαίρως. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα εξετάσεων, το σύστημα θα σε ενημερώνει πότε πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
Διαδικασία:
1. Εγγράψου στο ΚΕΠ Υγείας
2. Συμπλήρωσε τις ασθένειες για τις οποίες θέλεις να ενημερώνεσαι.
3. Κλείσε ραντεβού σε ιατρό για να σου συνταγογραφήσει τις εξετάσεις. Υλοποίησέ τες δημόσια/ιδιωτικά και ενημέρωσε το σύστημα (ή κλείσε ραντεβού με τον υπάλληλο του ΚΕΠ Υγείας, για περαιτέρω βοήθεια). Οι ανασφάλιστοι εξυπηρετούνται δωρεάν σε Κέντρα Υγείας (Πρώην ΠΕΔΥ) και Δημόσια Νοσοκομεία.
4. Το σύστημα θα σε ενημερώσει πότε χρειάζεται να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
5. Το ΚΕΠ Υγείας θα σε ενημερώνει για εκδηλώσεις, μετρήσεις, και άλλες δράσεις Πρόληψης και Αγωγής Υγείας που διοργανώνονται στο Δήμο και για τυχόν νέες δυνατότητες.
Η διατήρηση της υγείας σου είναι στο χέρι σου.

ΚΕΠ Υγείας Δήμου Γαλατσίου, www.kepygeias.orgτηλ. 210.2222011, Δ/νση: Γ. Βάσσου 5 & Αγίας Γλυκερίας,  ΤΚ 11146 –  Γαλάτσι”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ