Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Ιατρικές εξετάσεις από το ΚΕΠ Υγείας Γαλατσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετέχει στο πρόγραμμα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και έχει δημιουργήσει τη Δομή του ΚΕΠ Υγείας.

Βασικό μέλημα του Προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων και παραπομπών σε δομές υγείας, όλων των πολιτών, ανεξαρτήτως ασφαλιστικής ικανότητας, με έμφαση στα συνηθέστερα νοσήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο kepygeias.org και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα εξετάσεων, το σύστημα θα τον ενημερώνει πότε πρέπει να επαναληφθούν οι εξετάσεις του.
Διαδικασία:
1. Εγγραφή στο ΚΕΠ Υγείας
2. Συμπλήρωση των ασθενειών για τις οποίες θέλει κάποιος να ενημερώνεται.
3. Ραντεβού σε ιατρό για να συνταγογραφήσει τις εξετάσεις. Υλοποίησέ τες δημόσια/ιδιωτικά και ενημέρωσε το σύστημα (ή κλείσε ραντεβού με τον υπάλληλο του ΚΕΠ Υγείας, για περαιτέρω βοήθεια). Οι ανασφάλιστοι εξυπηρετούνται δωρεάν σε Κέντρα Υγείας (Πρώην ΠΕΔΥ) και Δημόσια Νοσοκομεία.
4. Το σύστημα θα σε ενημερώσει πότε χρειάζεται να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
5. Το ΚΕΠ Υγείας θα σε ενημερώνει για εκδηλώσεις, μετρήσεις, και άλλες δράσεις Πρόληψης και Αγωγής Υγείας που διοργανώνονται στο Δήμο και για τυχόν νέες δυνατότητες.

Πληροφορίες: ΚΕΠ Υγείας Δήμου Γαλατσίου, www.kepygeias.orgτηλ. 210.2222011, Δ/νση: Γ. Βάσσου 5 & Αγίας Γλυκερίας,  ΤΚ 11146 –  Γαλάτσι

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ