Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Δήμαρχος Γαλατσίου για κορωνοϊό: “Ζητάμε να κλείσουν όλα τα σχολεία για να υπάρξει ηρεμία”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων στον δήμο Γαλατσίου, ζητά ο δήμαρχος μετά την ανακοίνωση επιβεβαιωμένου κρούσματος του κορωνοϊού στην περιοχή. «Ζητάμε να κλείσουν όλα τα σχολεία για να υπάρξει ηρεμία στη σχολική κοινότητα» τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

«Εμείς εδώ στον δήμο Γαλατσίου, δεν είμαστε ειδικοί, αλλά εδώ και 14 μέρες έχουμε κλείσει τα ΚΑΠΗ, ενώ πανελλαδικά έκλεισαν χθες, έχουμε κλείσει αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, κλείσαμε χθες τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στείλαμε τους υπαλλήλους που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες στο σπίτι τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από εκεί» εξήγησε ο δήμαρχος Γαλατσίου.

Στο Γαλάτσι έχουν κλείσει εννέα γυμνάσια και λύκεια ενώ στην περιοχή έχει καταγραφεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού. «Η πρόληψη είναι το σημαντικότερο» είπε ο κ. Μαρκόπουλος, εξηγώντας πως «το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ήρθε χθες και είναι το μοναδικό, γι’ αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει πανικός».

«Πήραμε κάποια προληπτικά μέτρα επειδή η υγεία των συμπολιτών μας είναι το πιο σημαντικό για μας», είπε ο δήμαρχος του Γαλατσίου και πρόσθεσε: «Εμπιστευόμαστε και λοιμωξιολόγους, συνεργαζόμαστε και με την ΕΟΔΥ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ