Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Πλούσια δράση από τις Κοινωνικές Δομές Βύρωνα φέτος τις γιορτές

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών «Παροχή Συσσιτίου» & «Κοινωνικό Παντοπωλείο» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποίησαν σειρά δράσεων προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δοθεί χαρά στα παιδιά.

Το Σάββατο 10/12 με την υποστήριξη του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, καθώς και τις επόμενες ημέρες από 12 έως και 23/12, συγκεντρώθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα τα οποία διανεμήθηκαν παραμονές Χριστουγέννων στα ανήλικα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών μαζί με εορταστικά γλυκά.

Στις 23/12 οι Κοινωνικές Δομές συμμετείχαν στην Χριστουγεννιάτικη δράση “Christmas Giving Friday 2022” που οργάνωσε η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ έχοντας ως στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την σύνδεση φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών με εταιρείες που θέλουν να συνεισφέρουν έμπρακτα μέσα από την κοινωνική προσφορά σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Παραμονές Χριστουγέννων μοιράστηκαν πτηνοτροφικά προϊόντα στους ωφελούμενους της Δομής συσσιτίου και παραμονές Πρωτοχρονιάς χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα συνόδευσαν τα ημερήσια γεύματα των δικαιούχων.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ήταν απρόσμενα μεγάλη και ο στόχος μας επιτεύχθηκε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φορείς, τα τοπικά καταστήματα, τις επιχειρήσεις, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς.

Το προσωπικό των Δομών εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά και στέλνει το μήνυμα πως μέσω της προσφοράς και της αλληλεγγύης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ