Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Με κάθε επισημότητα ο Εορτασμός Θεοφανείων στο Δήμο Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε σήμερα στον Βύρωνα ο εορτασμός των Θεοφανείων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής», όπου έγινε και ο  Αγιασμός των Υδάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής – Βύρωνος & Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων ακολούθησε η καθιερωμένη ανέλκυση του Τιμίου Σταυρού από μέλη του Κολυμβητηρίου Βύρωνα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρ. Κατωπόδης, οι αντιδήμαρχοι  Δ. Κόκκαλης, Μ. Καραγιάννης. Χρ. Σπυρόπουλος. Λ. Κλωνάρη, Κ. Αγγέλης. Θ. Τέγος  και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα, Β. Πάγκαλος.

Παρόντες ήταν επίσης οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων: Χρ. Γώγος, Α. Σωτηρόπουλος, Β. Σάρολα και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων.

Από την πολιτική ηγεσία το παρόν έδωσε ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, Ι. Μπαλάφας και από την Περιφέρεια Αττικής παρούσα ήταν η Ε. Βασιλοπούλου περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Ζωής, της Ρένας Δούρου.

Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. παραβρέθηκαν ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα Τρ. Ζάγκλης και εκπρόσωπος της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ