Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Η λάμψη των Χριστουγέννων φώτισε όλο το Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών με πολύ κέφι και διάθεση, καλωσόρισε τα Χριστούγεννα και συμμετείχε στην πρώτη φετινή εορταστική εκδήλωση την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Αγίου Λαζάρου).

Από νωρίς το απόγευμα οι μικροί μας φίλοι διασκέδαζαν με τον Κόμη τους Ξυλοπόδαρους και τις Μασκότ των Χριστουγέννων, στην γωνιά του Άη Βασίλη έγραφαν γράμματα ζητώντας τα δώρα τους, φωτογραφίζονταν μπροστά στο Φωτεινό Αστέρι τρώγοντας Μαλλί της Γριάς και πίνοντας ζεστή σοκολάτα από την Κοινωνική Κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα”.

 

 

 

 

Η εκδήλωση άνοιξε επίσημα, με το χαιρετισμό του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη ο οποίος ανέφερε: ” Σας καλωσορίζω, εδώ, στην Πλατεία του Αγίου Λαζάρου που χτυπάει η καρδιά της πόλης μας, με το τεράστιο αστέρι μας που αποτελεί πια ένα σήμα κατατεθέν για την πλατεία και αποτελεί μία πύλη για έναν κόσμο διασκέδασης, χαράς και Χριστουγεννιάτικης ξεγνοιασιάς για μικρούς και για μεγάλους. Φέτος, παρά την κρίση που υπάρχει, η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των εορταστικών εκδηλώσεων αλλά και του στολισμού της πόλης, φιλοδοξώντας να προσφέρει σε όλους μας ένα πιο ευχάριστο κλίμα που να φτιάχνει τη διάθεση όλων μας και να μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε κάθε γωνιά, κάθε πλατεία ή πάρκο του Βύρωνα και του Καρέα. Και όλα αυτά χωρίς να αμελούμε την ευθύνη που έχουμε για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, αφού όλοι οι στολισμοί μας είναι πλέον τεχνολογίας LED. Κάθε πάρκο, κάθε πλατεία είναι πλέον και μια αφορμή να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες, και να τις μοιραστείτε στα social media με τους φίλους σας. Σήμερα λοιπόν ξεκινάμε τις εκδηλώσεις μας και σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και άλλες εκδηλώσεις, στη νέα πλατεία Φατσέα, η ανάπλαση της οποίας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της αυτές τις μέρες, στα Θέατρα Βράχων όπου για πρώτη φορά έχουμε το χωριό του Άη-Βασίλη, στην Πλατεία Τσιρακοπούλου και βέβαια τις εξαιρετικές παραστάσεις που ανεβαίνουν στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”, τις οποίες σας καλούμε να “ανακαλύψετε”.

 

 

Η γιορτή συνεχίστηκε με την καταπληκτική Μιρέλλα Πάχου που με το ακορντεόν της και τους εξαιρετικούς μουσικούς της Δημήτρη Σινογιάννη (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρη Μουτάφη (μπάσο) και Δημήτρη Χριστοδουλάκη (τύμπανα) χάρισε ένα πρόγραμμα με τραγούδια, αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών, τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και τραγούδια των Χριστουγέννων!

 

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση: ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γιώργος Πλακίδας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, οι αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπουλος και Θέμης Τέγος. Επίσης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Γώγος (Νέα Εποχή Βύρωνα), Μιλτιάδης Μπαντής (Μαζί για τον Βύρωνα), Αλέξης Σωτηρόπουλος (Δύναμη Ελπίδας) και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νεκτάριος Αποστολάκης, Ηλίας Βαλμάς, Πηνελόπη Δάφνη, Μαρία Ζιώγα, Θανάσης Κλειάσιος, Γιώργος Λέλος, Μπέτυ Μπαστέα, Γιώργος Ντόβολος, Κατερίνα Σφακιανάκη και Πάνος Τριγάζης.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ