Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Δωρεάν Wi-Fi θα παρέχει σε δημότες και επισκέπτες ο Δήμος Βύρωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Δωρεάν συνδεσιμότητα Wi-Fi θα παρέχει στους δημότες και τους επισκέπτες του ο Δήμος Βύρωνα σε 1,5 περίπου χρόνο, αφού επιλέχθηκε μεταξύ των 131 ελληνικών δήμων που θα λάβουν χρηματοδότηση 15.000 ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Η πρωτοβουλία WiFi4EU προωθεί την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε συνδεσιμότητα Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια, βιβλιοθήκες, κέντρα υγείας και μουσεία σε δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi σε δημόσιους χώρους εντός των ορίων του δήμου, οι οποίοι δεν διαθέτουν ήδη σημεία δωρεάν ασύρματης σύνδεσης σας. Ο Δήμος θα πρέπει να διαθέσει ένα σημείο WiFi4EU τουλάχιστον για μια τριετία .
Η σύνδεση με το δίκτυο WiFi4EU θα είναι πολύ απλή. Σύμφωνα με εντολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η ονομασία του δικτύου (SSID) πρέπει να είναι «WiFi4EU». Θα είναι η ίδια παντού, έτσι ώστε τα σημεία πρόσβασης WiFi4EU να είναι αναγνωρίσιμα σε όλη την Ευρώπη. Όταν συνδέεστε με το δωρεάν δίκτυο Wi -Fi, για πρώτη φορά, θα μεταφέρεστε σε ασφαλή σελίδα σύνδεσης (πύλη υποδοχής).
Η χρήση του WiFi4EU θα παρέχεται εντελώς δωρεάν. Οι κανόνες που θεσπίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή διασφαλίζουν ότι, κατά την τριετή περίοδο συμμετοχής στο δίκτυο WiFi4EU, δεν θα επιτρέπεται καμία χρηματική αμοιβή, ούτε άλλες έμμεσες μορφές πληρωμής μέσω διαφήμισης ή συλλογής δεδομένων.» Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (βλ. “πηγή”).
Η δράση χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και φέρει το έμβλημά της.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ