Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Έπεσε η αυλαία των Παμβυρωνείων 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Mε μεγάλη συμμετοχή, σε γιορτινό κλίμα και παρουσία του Δημάρχου Αλέξη Σωτηρόπουλου έπεσε η αυλαία των Παμβυρωνείων 2024 με τους αγώνες στίβου των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Δημοτικό στάδιο Βύρωνα.

Οι μαθητές – αθλητές των δημοτικών σχολείων συμμετείχαν στα αγωνίσματα των 60m – 300m – μπαλάκι – μήκος και σκυταλοδρομία 4x60m, ενώ οι μαθητές – αθλητές των γυμνασίων σχολείων συμμετείχαν στα αγωνίσματα 80m – 300m – μπαλάκι – μήκος και σκυταλοδρομία 4x80m. Η συμμετοχή των παιδιών έφτασε τις 500.

Ο Δήμος Βύρωνα απευθύνει θερμές ευχαριστίες για την συνεργασία τους στην Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των δημοτικών και γυμνασίων σχολείων του Δήμου Βύρωνα και, φυσικά, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αθλητικής αυτής γιορτής που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές – αθλητές των σχολείων μας. Θερμές ευχαριστίες για την συνδρομή του και στον Πρόεδρο της Νίκης Βύρωνα, Δημήτρη Παππά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με τα “Παμβυρώνεια 2025”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ