Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων, που διεξήχθη υπό τον νέο Δήμαρχο Βριλησσίων Κωνσταντίνο Βαφειάδη, έγινε ενημέρωση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ετοιμότητα ενόψει της τρέχουσας πολύ επικίνδυνης αντιπυρικής περιόδου.

Εξετάστηκαν επίσης θέματα σχεδιασμού και δράσεων Πολιτικής Προστασίας, επισημάνθηκε η φετινή πολύ μεγάλη επικινδυνότητα, λόγω της κλιματικής κρίσης, αλλά και των συνεπειών των καιρικών συνθηκών του φετινού χειμώνα.

Ειδικότερα στο Σ.Τ.Ο. Βριλησσίων έγινε ειδική επισήμανση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία των σημαντικών πνευμόνων πρασίνου του Δήμου Βριλησσίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης, οι Διοικητές του 9ου και του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Γεώργιος Πετρόπουλος και ο Βικέντιος Μαρινάκης, ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Βριλησσίων, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ