Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Προληπτική απολύμανση σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια του Δήμου Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βριλησσίων ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της προληπτικής μέριμνας, σήμερα Σάββατο 29/2/2020 ξεκίνησε, από εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποιημένες διαδικασίες, απολύμανση σε όλους τους χώρους των Σχολικών Μονάδων και των δημοτικών κτιρίων.

Συγκεκριμένα, απολύμανση πραγματοποιήθηκε σε όλους τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς, στο ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό Κέντρο, στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΡΙΚΟΣ και θα συνεχιστεί σε όλα τα σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), στο κλειστό γήπεδο της Κισσάβου, στο Δημαρχείο καθώς και στις υπηρεσίες των Νομικών Προσώπων.

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για ό,τι νεότερο χρειαστεί ανάλογα με την πορεία των εξελίξεων, οπότε και θα αναπροσαρμόζονται οι στρατηγικές μας σε συνεργασία με τους γιατρούς του δήμου και την Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης, την οποία έχει ήδη δραστηριοποιήσει ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Οι διαδικασίες απολύμανσης πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας και προέδρου του ΟΚΠΑ, κας Β. Αρσένη – Λάμπρου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ